BROUWER VOOR EEN DAG
KURINGEN • Na een kennismaking met onze brouwerij ben je misschien helemaal in de ban van het bier en droom je na het drinken van ons heerlijk gerstenat ook van je eigen bier of lijkt een dagje bierbrouwen met vrienden of collega’s een droomdag.

Schrijf je dan nu in voor de ‘brouwtriatlon’. Net zoals in een triatlon leg je je toe op 3 verschillende disciplines :
1. Smaakzoektocht
2. Brouwen
3. Degusteren

Hier in het kort wat je van dit arrangement mag verwachten:
• De workshop vindt plaats in de hoofdsmaak van de smaak ‘Hasselt’ met uitzicht op het water.
• Online smaakzoektocht.
• Brouwdag met theorie en praktijk bier brouwen en gedetailleerde uitleg van het brouw proces door de brouwer zelf die meehelpt met de creatie van jullie bier
• Degustatie van onze huisbieren,
• Foodpairing met lichte lunch: moutbrood met lokaal vlees en kaas, biermaaltijd.
• Snelcursus tappen.
• Via onze blog houden we jullie op de hoogte van evolutie van het gebrouwen bier.
• Bottelmoment: 5 weken na de brouwersdag kan het bier gebotteld worden
• 6 flessen van 75cl eigen gebrouwen bier plus 2 Jessenhofke glazen om mee naar huis te nemen.
mail ons
0032.11 25 56 99
Simpernelstraat 17
3511 Kuringen
breng me hierheen